Kies voor een duo-massage en geniet van een ultiem ontspannende treatment. Sharing is caring!

Duo-massage

Zoals de naam al suggereert, worden tijdens een duo-massage twee mensen tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte. Afhankelijk van de massage, wordt deze uitgevoerd door één of twee masseurs. Wanneer jij en je partner, moeder, kind of beste vriend(in) allebei behoefte hebben om te ontstressen en samen tijd door te brengen, dan is een duo-massage de perfecte oplossing. 

Je kunt kiezen voor een romantisch moment samen met je geliefde, maar je kunt er ook een gezellig uitje van maken met een vriend of familielid. Het belangrijkste van een duo-massage is dat je een heerlijke massage kunt delen samen met een speciaal iemand. Daarnaast is een duo-massage ook de perfecte manier om een massage te introduceren bij iemand die nog nooit een massage heeft gehad of niet gewend is om door een vreemde aangeraakt te worden.

Heb jij interesse in een duo-massage? Reserveer telefonisch 078-7856366.

Wat kun je verwachten

Bij Vital Massagesalon bevinden zich twee duo kamers waarbij twee massagetafels in dezelfde ruimte staan. We bieden verschillende duo-massages aan variërend van ultieme relaxmassages tot wat stevigere massages. Wanneer jullie beide een andere variatie van een specifieke massage wensen, is dat meestal geen probleem. De duo-massage wordt volledig aangepast aan jouw wensen. Een duo-massage is net zo persoonlijk als een normale massage en je hoeft dus niet bang te zijn voor een “one-size-fits-all-behandeling“.

Goed om te weten

Voor een duo-massage gelden geen specifieke regels. Je kunt het moment gebruiken om gezellig bij te kletsen of juist om te genieten van de stilte en rust.

De volgende keer dat je een massage boekt, boek er dan gezellig één samen met je geliefde, kind of een goede vriend(in). Het gerucht gaat namelijk dat koppels en vrienden die samen genieten van een wellnessmoment, de rest van hun leven bij elkaar zullen blijven.